Plaats een Reactie
Pagina 2 van de 2 EersteEerste 1 2
Resultaten 11 tot 13 van de 13

Onderwerp: Problemen inloggen client

 1. #11

  Ingeschreven
  Jan 2017
  Berichten
  15
  Wereld
  Woestewoud
  Ik probeer al bijna een half uur in het spel te komen, maar wil niet doorstarten. Client is een groot drama hier. Ene keer zit je in 10 seconden in het spel, andere keer kom je er gewoon helemaal niet in en ben je soms anderhalf uur bezig. Drama! Wanneer wordt dit nou eens opgelost?

 2. #12

  Ingeschreven
  Aug 2015
  Locatie
  Helmond
  Berichten
  6
  Wereld
  Woestewoud
  Ik heb hier ook regelmatig last van. Ik verwijder dan het bestand client.swf in de folder C:\Users\YourUsernameHere\AppData\Local\Ubisoft\Th e Settlers Online\Client en log dan weer in. Er wordt dan automatisch een nieuw client.swf bestand aangemaakt en kan weer verder met spelen.

 3. #13

  Ingeschreven
  Apr 2013
  Berichten
  5
  Wereld
  Woestewoud
  bij mij is het zelfde probleem. ik logte na aantal weken niet te spelen prima in zoals altijd en na een tijd uitgelogt, iets van 6 uurtjes later weer geprobeerd en sindsdien nu 4 dagen niet kunnen inloggen na van alles te proberen van wat er aan geraden wordt maar kom er niet meer in en mis nu het hele event :/

Plaats een Reactie

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen

Ubisoft maakt gebruik van cookies om de beste ervaring op onze websites te bieden en ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website, aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies. Meer informatie over onze Privacy Policy. Om dit bericht niet meer te ontvangen, klik je op de OK knop.