Resultaten 1 tot 1 van de 1

Onderwerp: Informatie update

  1. #1
    Former CM BB_Skelril's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2012
    Berichten
    1.158
    Wereld
    Woestewoud

    Informatie update


    Beste Settlers,

    Vandaag willen we een aantal van jullie vragen beantwoorden. Daarnaast hebben we wat nieuwe informatie voor jullie, zoals de verhoging van het aantal edelstenen die je als speler gratis kan krijgen.





    PvP is is een belangrijke functie die nog steeds op onze roadmap staat. Helaas is PvP vertraagd ten opzichte van eerdere plannen, maar de functie is zeker niet geannuleerd. Vanwege de betekenis voor het spel zijn er verschillende ideeën besproken en geëvalueerd. Er zijn verschillende benaderingen voor PvP wat resulteerde in een aantal versies gedurende het ontwerp, balanceren en coderen. Op dit moment moeten we nog de complexe beslissing nemen over welke versie de beste oplossing is voor The Settlers Online qua gameplay, balans en technisch aspect. Daarnaast moet elke functie een intensieve testfase doorstaan. Dit zijn de redenen waardoor we jullie nog geen datum kunnen geven voor wanneer PvP daadwerkelijk komt, maar er wordt nog steeds hard aan gewerkt.




    Voor de zomer staan een aantal updates gepland. Tijdens deze updates zullen er nieuwe functies komen die zowel voor de beginnende spelers als de hogere spelers interessant zullen zijn. Onlangs hebben we het Wetenschapssysteem al aangekondigd, kan je niet wachten tot het Wetenschapssysteem op onze servers te vinden is? Neem dan een kijkje op onze test-server waar vanaf 10 mei het Wetenschapssysteem kan worden getest.

    Tijdens de zomer zal er iets speciaals gebeuren op alle eilanden. We kunnen hier helaas nog geen details over vrij geven.





    Met het onderhoud van week 20 zullen alle gilde missies worden gereset om alle gildes die vast zitten te helpen. In de toekomst zal er een workaround in het gilde interface komen om de interne gilde informatie te verbeteren. Onder andere zal je kunnen zien welke leden klaar zijn met hun missies en welke leden hun missies nog moeten voltooien.


    Vanaf nu zal de gilde missie reset + gilde munten beloning regelmatig worden uitgevoerd (elke twee weken) totdat de verbeteringen zijn uitgevoerd.





    In mei zal er een speciale enquête plaats vinden waarbij jullie, de spelers één item kunnen uitkiezen die in de gilde winkel terecht zal komen. O.a.. zullen jullie keuze hebben uit de Guitige Geoloog.




    Met een van de volgende content updates zullen twee van de belangrijkste bronnen van gratis edelstenen worden verhoogd. Deze veranderingen zijn nog niet op hun plaats, maar we verwachten dat de verhoging van het aantal gratis edelstenen in juni zal plaats vinden.

    1. Het aantal edelstenen dat je krijgt voor de log-in bonus zal veel hoger zijn, de huidige bonus wordt verhoogd met meer dan 100% van 45 tot 100 edelstenen!

    2. Met het bereiken van een nieuw niveau krijg je edelstenen beloningen. Deze gratis edelstenen beloningen zullen ook worden verhoogd. En nog beter, alle spelers die hun bonus al hebben ontvangen zullen het verschil van edelstenen ook ontvangen. Iedereen die de afgelopen 30 dagen voor dat deze verhoging in werking treed actief was zal dus een mooi edelstenen pakket kunnen verwachten. Zodra er een precieze datum bekend is voor deze verandering zullen we jullie op de hoogte brengen.





    Laatst gewijzigd door BB_Skelril; 15-05-13 om 15:57.

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen

Ubisoft maakt gebruik van cookies om de beste ervaring op onze websites te bieden en ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website, aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies. Meer informatie over onze Privacy Policy. Om dit bericht niet meer te ontvangen, klik je op de OK knop.