Resultaten 1 tot 1 van de 1

Onderwerp: [Evenement] De paashaas komt er aan!

  1. #1
    Former CM BB_Skelril's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2012
    Berichten
    1.158
    Wereld
    Woestewoud

    [Evenement] De paashaas komt er aan!

    Het paas evenement zal direct beschikbaar zijn na het onderhoud op 20 maart. Meer informatie over het evenement kun je hieronder vinden. Volg de verlangen en zoek naar speciale paaseieren om je settlers een leuke tijd te geven!




    Na verwijder fase I zal je ontdekkingsreiziger niet meer in staat zijn om paaseieren te vinden. Verder zal de nieuwe missie niet meer worden gestart. Verwijder fase II is het einde van het pasen evenement (i.e. graphics zullen worden terug veranderd naar de standaard graphics en de category "pasen" zal uit de winkel verdwijnen).

    Luister goed en lees verder om erachter te komen hoe je mee kunt doen aan de jacht van het Paasei en wat voor verassingen er voor jullie te wachten staan tijdens pasen.



    Veel kleurrijke paaseieren
    Tijdens het evenement kun je paaseieren verzamelen die je kunt inruilen bij de winkel voor verschillende verbeteringen, gebouwen, specialisten & decoratieve objecten. Paaseieren zijn verhandelbaar en worden weergegeven in de winkel zoals alle andere resources.



    Hoe kan je paaseieren krijgen?
    Er zijn verschillende mogelijkheden om paaseieren te verkrijgen:
    • Als een beloning voor het voltooien van verschillende paaseieren missies
    • Via de ontdekkingsreiziger
    • Door te handelen met andere spelers
    • In de winkel in ruil voor edelstenen
    Je kunt de paaseieren vinden in de winkel onder de categorie "Basis" goederen.



    Paaseieren jacht is een avontuur

    Naast het gebruik van ontdekkingsreizigers die op zoek zijn naar schatten om te helpen bij de paaseieren jacht kun je ook de nieuwe wekelijkse missie-keten doen. Tijdens het paas-evenement zullen alle spelers vanaf niveau 17+ een kans hebben om samen te werken met de nieuwe NPC. Hij zal elke 6 dagen een nieuw missie-keten aan je toe wijzen. Elke missie-keten zal bestaan uit verschillende sub missies, waaronder missies voor het paas avontuur. De missies zullen worden gesplitst in 3 niveau ranges: 17-24, 25-39 & 40-50. Het paas avontuur en de missies zullen voor alle niveaus het zelfde zijn - het enige verschil is de hoeveelheid resouces die nodg zijn om een missie te voltooien.

    Belangrijk: Na het afronden van een paas missie zullen de paaseieren direct in je burgemeestershuis verschijnen.



    Hoe start ik het paas avontuur?
    Om het avontuur te starten klik je op het avontuur icoon in je ster-menu, vervolgens selecteer je "Start Avontuur". Het avontuur zal nu in je missie-boek verschijnen, of aan de rechterkant van je scherm. Om het avontuur te voltooien selecteer je het avontuur in je missie-boek en klik je op "Bezoek" of klik op het avontuur aan de rechter kant van je scherm en klik "Bezoek". Zodra je op het avonturen eiland terecht komt volg je de missies die in je missie-boek staan.

    Je kan de details van het avontuur bekijken in je missie-boek om te zien hoeveel eieren je nog moet vinden. Houd er rekening mee dat elk avontuur moet moet worden afgerond door het klikken van de knop in je missie-boek.

    Alle spelers hebben de mogelijkheid om een extra paas avontuur te kopen in de winkel voor 1 vis. Het kopen van het avontuur is niet gelimiteerd aan je niveau, dus spelers die onder niveau 17 zitten kunnen hem ook kopen. Alle spelers zullen de mogelijkheid hebben om het avontuur te spelen, ook als je lager als niveau 26 bent.

    Belangrijk: Als je het avontuur voltooid zonder dat de paas missie loopt zal je geen beloning krijgen.



    Je kan de winkel bezoeken en je paaseieren inruilen voor de items die hier beneden staan.

    Specialisten

    De Veteraan (1350 , maximaal 1)
    Deze speciale generaal geeft je een extra bonus, je kan namelijk 250 eenheden (ipv. 200) toewijzen aan hem. Ook kan hij twee keer zo snel naar avonturen afreizen en herstelt hij sneller wanneer hij wordt verslagen in een gevecht.

    Belangrijk: Elke speler kan maar één generaal van deze soort krijgen in ruil voor paaseieren.


    Ervaren ontdekkingsreiziger (420 )
    Deze ontdekkingsreiziger kan je veel helpen! Hij heeft maar de helft van de tijd nodig om zijn zoektocht te voltooien vergeleken met de normale ontdekkingsreizigers.

    Belangrijk: Elke speler kan maar twee ontdekkingsreizigers van deze soort krijgen in ruil voor paaseieren.


    Gebouwen

    Watermolen (240 )
    Dit gebouw is onuitputtelijk en levert het helderste water diep vanuit je eiland. Je Settlers zullen blij zijn dat ze minder waterputten hoeven te bouwen!


    Pasen tarweveld (60 )
    Paas konijntjes houden er van om zich te verstoppen in tarwevelden, dit veld bevat een totaal van 6000 tarwe om je er van te weerhouden ze te snel te vinden. Dit veld keert niet terug in je ster-menu wanneer het veld leeg is.


    Raving haas-standbeeld (180 )
    De paashaas heeft zelf model gestaan voor dit standbeeld. Het standbeeld schreeuwt als je er op klikt.


    Drijvende woning (75 , maximaal 5)
    Velen van jullie hebben hier lang op gewacht, de mogelijkheid om op water te bouwen! En met de komt van het paas evenement zal dit eindelijk mogelijk zijn. Een gloednieuw gebouw die alleen op water kan worden geplaatst. Dit unieke gebouw verhoogd je populatie met 40 (1e upgrade niveau) en kan worden geupgrade tot niveau 5.



    Verbeteringen

    Hazen-geluksamulet (120 )
    Hazen-geluksamulet brengt geluk, in bijzonder voor je harde werkers. Je ambachtsmannen kunnen deze verbetering gebruiken om 3x de hoeveelheid te produceren zonder de zelfde resources te gebruiken gedurende 48 uur. Als je dit op een vriend zijn of haar eiland gebruikt heeft de geluksamulet een totale duur van 72 uur.


    Mineraalhaas (60 )
    Je ontvangt 6000 extra kolen die je werkers kunnen gebruiken om het uit de mijnen te halen.


    Chocoladehaas (40 )
    Velen van jullie hebben ons gevraagd voor een verbetering die de productie van het proviandhuis versnelt. Deze is er eindelijk! Chocoladehaas halveert de productietijd van je proviandhuis gedurende 12 uur! Deze verbetering kan alleen op je eigen eiland worden gebruikt.


    Koop paaseieren voor edelstenen

    Klein eieren pakket (340 )
    Bevat 100 paaseieren die kunnen worden ingeruild in de winkel of met andere spelers.


    Groot eieren pakket (895 )
    Bevat 300 paaseieren die kunnen worden ingeruild in de winkel of met andere spelers.



    Verder zullen vele graphics worden vervangen door passende paas graphics!

    Kun je niet wachten tot het paas evenement live gaat? Probeer het evenement dan uit op onze test server te vinden op tsotesting.com. Het evenement zal na verwachting vanaf donderdag beschikbaar zijn op de test server.

    Vrolijke paaseieren jacht!
    - Het "The Settlers Online" team


    Klik >>hier<< om een reactie te geven over dit onderwerp.
    Laatst gewijzigd door BB_Skelril; 20-03-13 om 18:12.

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen

Ubisoft maakt gebruik van cookies om de beste ervaring op onze websites te bieden en ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website, aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies. Meer informatie over onze Privacy Policy. Om dit bericht niet meer te ontvangen, klik je op de OK knop.