Resultaten 1 tot 1 van de 1

Onderwerp: Het einde der Tijden

  1. #1
    Former CM BB_Skelril's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2012
    Berichten
    1.158
    Wereld
    Woestewoud

    Het einde der Tijden








    Start van het evenement: 10 december (maandag)
    Einde van het evenement: 19 december (woensdag)
    Beloningen (ca.): 21 december (vrijdag)

    Server herstart op maandag 10 december om 12:20 uur
    Om het evenement te starten zijn er een aantal taken die gedaan moeten worden, waarvoor er korte downtime nodig is. We zullen een in game bericht versturen naar alle spelers die op dat moment online zijn. Een deel van deze downtime heeft te maken met het activeren van de teller en het implementeren van de extra avonturen. Dit moet wereldwijd gebeuren en is zeer tijdrovend. Om de downtime te verkleinen zullen we de werelden een voor een opnieuw opstarten. Ook al houdt dit in dat sommige werelden eerder kunnen beginnen, de uiteindelijke getelde tijd zal voor elke wereld het zelfde zijn. Op deze manier heeft geen enkele wereld een nadeel. We zullen de starttijden, duur, en eindtijden in de gaten houden.

    De server zal om 12:20 uur offline gaan voor een reboot, dit zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.


    Algemene taak
    Elke wereld moet een bepaalde hoeveelheid van het speciale evenement avontuur voltooien om de wereld te redden. De benodigde hoeveelheid is afhankelijk van het aantal actieve spelers op elke wereld. Op deze manier hebben alle werelden een kans en hangt het succes af van jullie medewerking met elkaar, in plaats van hoe groot de wereld is. Het tellen van de voltooide avonturen start op maandag nadat de wereld opnieuw is opgestart.
    Beloningen
    Alle actieve spelers op een wereld kunnen extra beloningen verzamelen door middel van aantal voltooiingen van het avontuur. Beloningen hangen af van de prestaties van een wereld tijdens het evenement.
    1. 100% -> Trofee (brons); 75 edelstenen, 5 marmer-afzetting vuller
    2. 150% -> Trofee (zilver); 125 edelstenen, akte artesische put, de Vikingen, 5 exotisch-fruitmand, ijzer- afzetting vuller
    3. 200% -> Trofee (goud); 250 edelstenen, akte artesische put, Akte compact tarweveld, de Vikingen, 10 het moederboom-ritueel
    Voorbeeld: Als aan het einde van het evenement je wereld er in geslaagd is om 155% van de vereiste voltooiingen te behalen zullen alle actieve spelers prijzenpakket 2 ontvangen.

    Daarnaast zal er een competitie tussen alle werelden (op een wereldwijde basis) zijn. De winnaars van de twee extra goals krijgen extra beloningen. De eerste beloning is voor de wereld die het snelst 100% bereikt.

    De eerste wereld die 100% haalt zal het volgende ontvangen (alle actieve spelers); 500 edelstenen, Piraten hut, watermolen, graansilo, de Vikingen

    De tweede beloning is voor de wereld die het hoogste percentage bereikt heeft. Deze wereld zal het volgende ontvangen (alle actieve spelers); 500 edelstenen, Piraten hut, watermolen, graansilo, de Vikingen

    Alle beloningen zullen worden verzonden na dat het evenement is voltooid, ca. vrijdag 21 december 2012 …. Zolang je er in geslaagd bent je wereld te redden.


    We zullen jullie dagelijkse een update geven over de stand van elke wereld zodat je in de gaten kan houden welke wereld aan de leiding is voor de extra beloningen.


    Het nieuwe avontuur
    Het nieuwe avontuur neemt de speler terug in de tijd op zijn eigen eiland, naar een tijd voor zijn eigen nederzetting, wanneer een woeste Maya cult-achtige het eiland bewoonde. De speler moet de Maya er van weer houden een vloek uit te spreken die de wereld zal beëindigen op 21.12.2012.

    Het avontuur kan door alle spelers van niveau 26+ worden gespeeld.
    Alle spelers die de afgelopen 30 dagen actief waren ontvangen een in game bericht op maandag na dat de server opnieuw is opgestart. Spelers die niveau 26 of hoger zijn zullen het avontuur ontvangen, spelers onder dit niveau zullen 60 kaartfragmenten ontvangen.
    Het avontuur kan ook worden gevonden door je ontdekkingsreiziger. Ook zal het avontuur beschikbaar zijn in de winkel voor 60 kaartfragmenten of 75 edelstenen. Tevens is het avontuur ook verhandelbaar & kan het avontuur meerdere keren worden gespeeld.

    Nieuwe eenheden
    Het Einde van de Wereld evenement introduceert ook drie speciale eenheden die het eiland zullen bezetten. De eenheden bestaan uit;

    Stamlid
    Een vechter met sierlijke tatoeages en piercings.

    Sjamaan
    Een afstand vechter die vloeken en spreuken kan gebruiken en draagt een intimiderende totem-achtige hoofdtooi.

    Jaguar-krijger
    Een elite strijder die meerdere vijanden tegelijk kan aanvallen en draagt een jaguar helm met een veer kuif.


    Nieuw kleurenschema
    Het avontureneiland zal gebruik maken van een exclusieve kleurstelling om het dag des oordeel thema te illustreren.



    Avonturen beloningen
    Elke keer dat je het avontuur voltooid krijg je een beloning die staat uit EP en enkele items. Verder zullen er evenement beloningen zijn voor de gehele wereld, dit zijn extra beloningen die afhankelijk zijn van het succes van de wereld en worden verzonden nadat het evenement is afgelopen Ca. vrijdag 21 december.


    Evenement beloningen

    De items die alle spelers van een succesvolle wereld zullen ontvangen:

    De Maya Kalender Trofee
    Een nette souvenir, waaruit blijkt dat de speler deel heeft genomen aan het voorkomen van de dag des oordeels. Er zijn drie versies van deze kalender, en hangen af van het goal dat je wereld bereikt heeft. (Zal terugkeren in het ster-menu als je het vernietig.)


    Er zijn gouden, zilveren en bronzen trofee variaties om de verschillende rangen in de community wedstrijd te belonen.

    Het moederboom-ritueel
    Een nieuwe productiviteit verbetering die alleen maar op een werkplaats kunnen worden gebruikt. 300% output gedurende 20 uur.

    Piraten Hut
    Een woning gelijk aan het adellijke huis: 50 Settlers, 5 upgrade niveaus (!graphics veranderen niet!), keert terug in je ster-menu als je het sloopt.

    Watermolen
    Produceert water uit het niets.

    Graansilo
    Vult je graanvelden aan.

    Artesische put
    Bevat 6000 water.

    Compact tarweveld
    Bevat 3000 tarwe.


    Avontuur – de Vikingen
    Het meest winstgevende avontuur.

    Exotisch-fruitmand
    Productiviteit verbetering.

    IJzer- afzetting vuller
    Vult je ijzer-afzettingen aan.

    Marmer-afzetting vuller
    Vult je marmer-afzetting aan.



    Succes met het verslaan van de duistere Maya's, jullie zullen het nodig hebben!

    - Het "The Settlers Online" team


    Klik >>hier<< om een reactie te plaatsen over dit onderwerp.
    Laatst gewijzigd door BB_Skelril; 10-12-12 om 16:47.

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen

Ubisoft maakt gebruik van cookies om de beste ervaring op onze websites te bieden en ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website, aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies. Meer informatie over onze Privacy Policy. Om dit bericht niet meer te ontvangen, klik je op de OK knop.