Resultaten 1 tot 1 van de 1

Onderwerp: Kerstmis update - 12.05.2012

  1. #1
    Former CM BB_Skelril's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2012
    Berichten
    1.158
    Wereld
    Woestewoud

    Kerstmis update - 12.05.2012


    Op het eiland dat bedekt is met sneeuw is iedereen aan het voorbereiden voor het komende kerst evenement. De Kerstman is een hele goede speelgoedmaker en zal je zeer waarschijnlijk om hulp vragen. Er moet speelgoed gemaakt worden en er zijn duizenden kinderen die wachten om een ingepakt cadeautje onder de kerstboom te vinden. Voor degenen die dapper genoeg zijn zal er een speciaal avontuur zijn die nieuwe uitdagingen geeft, en de winkel zal worden gevuld met vele mooie artikelen en decoraties! Enkele van de items zal je zelfs de mogelijkheid geven om het weer te beheersen, wees voorzichtig…… heel voorzichtig.

    Start van het evenement: 05 december (2012)
    Eerste verwijder fase: 02 januari (2013)
    Tweede verwijder fase: 08 january (2013)

    Tijdens het evenement zal je de mogelijkheid hebben om speciale evenementen resource te krijgen, genaamd cadeautjes! Ze zijn verhandelbaar en worden weergegeven in het burgemeestershuis net zoals alle andere resources. Zoals gewoonlijk zullen er verschillende mogelijkheden zijn om cadeautjes te verkrijgen, waaronder via de in game missies & via de winkel.

    Voor de kerst tijd zullen we veel kerst-gerelateerde dagelijkse missies toevoegen. In totaal zullen er meer dan 20 verschillende dagelijkse missies zijn om te spelen – je zult de mogelijkheid hebben om de missies in de winter tijd te spelen. De dagelijkse missies worden gesplitst in verschillende niveau hoogtes; 10-17, 18-25, 26-35 & 35-50.

    Het evenement zal een gloednieuw gebouw introduceren in het spel; Jagershut. Dit bijzonder nieuwe gebouw produceert onbeperkt vlees zonder dat er enige resources voor nodig zijn.


    Verder zal het dit jaar ook mogelijk zijn om een recyclefabriek met cadeautjes te krijgen. Dit speciale gebouw produceert onbeperkt kolen zonder dat ze enige resources gebruiken. Belangrijk; elke speler kan slechts een gebouw van dit type krijgen in ruil voor cadeautjes.



    Het evenement zal een hoop interessante verbeteringen in het spel brengen, hieronder vindt je een korte samenvatting van alle verbeteringen.

    Duizend sneeuwvlokjes
    Effect: na het gebruik van deze verbetering wordt je eiland bedekt met sneeuw!

    Zonnevlam
    Effect: na het gebruik van deze verbetering zal de sneeuw op je eiland smelten (verwijdert sneeuw effect).

    Kerstmaaltijd
    Effect: Verhoogt de productie van je burgemeestershuis x6 gedurende 2 uur.

    Koekjes
    Effect: Verhoogt de productie van elke werkplaats x3 gedurende 32 uur.

    De gisting versneller
    Effect: Verhoogt de productie van je brouwerij x4 gedurende 24 uur.


    Verder zal het evenement je de mogelijkheid geven om zeer aantrekkelijke decoraties te verkrijgen, waaronder;

    Kerstboom (1)
    Een mooie kerstboom die gebruikt kan worden om je eiland te versieren.


    Kerstboom (2)
    Als je je stad nog meer wilt versieren heb je de mogelijkheid om deze geanimeerde kerstboom op je eiland te plaatsen. Settlers die in een andere nederzetting leven zullen erg jaloers worden van deze boom!


    Sneeuwpop
    Zelfs als er niet genoeg sneeuw meer buiten is zal je nog steeds de mogelijkheid hebben om een sneeuwpop op je eiland te krijgen! Je Settlers zullen het zeker leuk vinden.


    Daarnaast zal je de mogelijkheid hebben om marmer en cadeautjes om te zetten in graniet – dit kan je doen via je proviandhuis.

    Uiteraard hebben we ook een speciaal kerst avontuur bereid die voor alle spelers boven niveau 26 beschikbaar zal zijn. Speel het avontuur en stop de kwade Jeremieer.

    Verder zullen veel afbeeldingen worden aangepast, om de Settlers in de kerstsfeer te brengen.


    We hebben ook nog iets speciaals voor jullie voorbereid, meer informatie hierover volgt binnenkort.

    Je kunt de gehele verandering log >>hier<< vinden.

    Fijne feestdagen!


    Klik >>hier<< om een reactie te plaatsen over dit onderwerp.
    Laatst gewijzigd door BB_Skelril; 10-12-12 om 18:03.

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen

Ubisoft maakt gebruik van cookies om de beste ervaring op onze websites te bieden en ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website, aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies. Meer informatie over onze Privacy Policy. Om dit bericht niet meer te ontvangen, klik je op de OK knop.