Resultaten 1 tot 1 van de 1

Onderwerp: Optimalisaties, onderhoud duur & meer

  1. #1
    Former CM BB_Skelril's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2012
    Berichten
    1.158
    Wereld
    Woestewoud

    Optimalisaties, onderhoud duur & meer

    Beste Settlers!

    Graag wil ik jullie een update geven over wat we hebben gedaan om jullie game-ervaring te verbeteren.



    Database verbeteringen
    Sommige database optimalisaties die de prestaties verhogen zijn nu op hun plaats. Hierdoor kan meer data worden verwerkt. Dit is de eerste stop om vertragingen tegen te gaan wanneer er veel activiteiten zijn, maar verdere verbeteringen zullen volgen.


    Extra webserver infrastructuur
    Verschillende directe verbeteringen om de capaciteiten te verhogen zullen ca. volgende week in plaats zijn. Verder hebben we nieuwe servers besteld die in December zullen arriveren. Naast de capaciteitsuitbreidingen zijn we ook bezig met het veranderen van onze architectuur.

    Al deze veranderingen moeten de problemen met onze webservers die de laatste tijd tijdens piekuren zijn ontstaan verhelpen.


    Volgende update
    De komende update zal een aantal problemen wat te maken heeft met “locked zones” & spellen die bevriezen verbeteren. Houd er rekening mee dat dit niet inhoud dat alle “locked zones” problemen hierdoor verholpen zijn, want “locked zones” is een beveiliging proces wat kan voorkomen door verschillende redenen.


    Onderhoud duur
    Als gevolg van de toename van het aantal spelwerelden zijn een aantal werkzaamheden verlengd.
    We willen jullie niet laten wachten, en zijn daarom druk bezig om een oplossing te vinden voor de situatie om deze te verbeteren, en minder wachttijd voor jullie te hebben. Jullie zullen hier zo snel mogelijk extra informatie over ontvangen.


    Niet ontvangen avontuur “Premiejager”
    Sommige gebruikers hebben het avontuur “Premiejagers” niet ontvangen die nodig is om een verplichte missie af te ronden. We werken aan een definitieve oplossing, maar zoals we hebben beloofd vorige week zullen wij jullie nu voorzien van een snelle oplossing.

    Om het avontuur te ontvangen moet je de volgende voucher code inleveren. Je kan deze inleveren op de volgende pagina; http://www.thesettlersonline.nl/nl/p...redeem-voucher

    Voucher code: 9B2-C3DC-42B4

    Je zult het avontuur vervolgens ontvangen via een in game bericht. Mocht je hierna nog problemen hebben neem dan contact op met ons ondersteuning team.


    - BB_Skelril


    Klik >>hier<< om een reactie te plaatsen over dit onderwerp.
    Laatst gewijzigd door BB_Skelril; 28-11-12 om 20:38.

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen

Ubisoft maakt gebruik van cookies om de beste ervaring op onze websites te bieden en ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website, aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies. Meer informatie over onze Privacy Policy. Om dit bericht niet meer te ontvangen, klik je op de OK knop.