Gesloten Onderwerp
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: missie alles wordt optimaal

  1. #1

    Ingeschreven
    Nov 2012
    Berichten
    3
    Wereld
    Woestewoud

    missie alles wordt optimaal

    Ik heb de productie waarde van 60/12h voor ijzeren zwaarden voltooid, echter de twee eerdere taken blijven hangen.Die geven aan: "haal een productiewaarde van 0/12h voor ijzer" en "haal een productiewaarde van 0/12h voor kolen"

  2. #2

    Ingeschreven
    Nov 2012
    Berichten
    12
    Wereld
    Woestewoud
    Ik heb hetzelfde. Wanneer ik de productiewaarde van 0/12h voor ijzer EN de productiewaarde van 0/12h voor kolen wil halen dan moet ik ook mijn ijzerwapensmid op niet werkend zetten. Hierdoor haal ik de productiewaarde van 60/12h voor ijzeren zwaarden niet, dus wie kan me hierin helpen???

  3. #3

    Ingeschreven
    Aug 2012
    Berichten
    5
    Wereld
    Woestewoud
    Soms werkt het buffen van ijzersmelterij en kolenmijnen.... bij mij gebeurde dat per ongeluk. Ik was net aan het verzinnen hoe ik de missie moest aanpakken, toen iemand lukraak visschotels bij mij ging strooien. Missie was meteen afgevinkt.

Gesloten Onderwerp

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen

Ubisoft maakt gebruik van cookies om de beste ervaring op onze websites te bieden en ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website, aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies. Meer informatie over onze Privacy Policy. Om dit bericht niet meer te ontvangen, klik je op de OK knop.